بخش‌های اصلی

    

دریافت اطلاعات پایگاه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 3336 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 19 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 5379930 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 537 بازدید

نماد اعتماد الکترونیک

نشست «چشم انداز روابط اقتصادی ایران و آلمان» برگزار شد

  نشست "چشم انداز روابط اقتصادی ایران آلمان" برگزار شد.

AWT IMAGE

  نشست دانشجویی "چشم انداز روابط اقتصادی ایران و آلمان" با همکاری انجمن دانشجویی مطالعات آلمان و انجمن ایرانی مطالعات جهان روز دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۲ در دانشکده مطالعات جهان برگزار شد.

AWT IMAGE

  در این جلسه ابتدا خانم نیک­نهاد، یکی از دانشجویان رشته مطالعات کشورهای آلمانی زبان، به معرفی کشورهای آلمانی زبان پرداخت و سپس گزارشی از فعالیت های سال های گذشته گروه مطالعات مطالعات آلمان را در قالب یک کلیپ ۵ دقیقه ای ارائه کرد.

AWT IMAGE

  در ادامه دکتر علی غضنفری، عضو اتاق بازرگانی ایران و آلمان، چشم اندازی از آینده مناسبات اقتصادی آلمان با ایران ارائه کرد. وی با اشاره به حضور اخیر هیئت های بازرگانی از شهرهای هانوفر و هامبورگ در تهران، آینده سرمایه گذاری شرکت های آلمانی در بخش های صنعتی، کشاورزی، خطوط هوایی و ... ایران را امیدبخش پیش بینی کرد.

AWT IMAGE

  سپس مهدی مهابادی دانشجوی سال اول این رشته، درخصوص "تاریخچه و ماهیت کنفرانس امنیتی مونیخ" صحبت و به دفعات و کیفیت حضور نمایندگانی از وزارت خارجه کشورمان در آن اشاره کرد. به گفته وی این موضوع از آن جهت اهمیت بیشتری پیدا می کند که دکتر محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، در نشست اخیر این کنفرانس که ماه گذشته برگزار شد، حضور پررنگی داشت.

AWT IMAGE

  در پایان، خسرو کارخیران دیگر دانشجوی این گروه، به بیان مستنداتی از نقش آفرینی آلمان در تحولات اخیر اوکراین پرداخت. وی با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور آلمان که ماه قبل در کنفرانس مونیخ ایراد کرد، گفت این کشور در سال های اخیر نشان داده است که به تغییر در دکترین سیاست خارجی خود و بخت آزمایی در تنش های بین المللی تمایل دارد. با این حال به عنوان گام نخست، در اوکراین تجربه ناموفقی داشت.

آلبوم عکس های این نشست



دفعات مشاهده: 5136 بار   |   دفعات چاپ: 907 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 39 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن ایرانی مطالعات جهان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Iranian World Studies Association

Designed & Developed by : Yektaweb