نشست سیاست های اتحادیه اروپا برگزار شد

نشست بررسی روابط ایران و اتحادیه اروپا روز یکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ در دانشکده مطالعات جهان برگزار شد.

AWT IMAGE

در این نشست مناسبات ایران و اتحادیه اروپا و سیاست داخلی این اتحادیه بررسی با حضور صاحبنظران ساسان شاه ویسی، پیروز مجتهدزاده، علی اصغر سلطانیه، مهدی مطهرنیا، سعید خالوزاده، میرشهبیز شافع و حسین طالبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر ساسان شاه ویسی به بررسی فرصت های اقتصادی در روابط ایران و اروپا پرداخت و با توصیف راهبردها و برشمردن نقاط ضعف، ظرفیت های موجود در این روابط را تشریح کرد.

AWT IMAGE

دومین سخنران این نشست، دکتر پیروز مجتهدزاده، با اشاره به پیامدهای پیروزی حزب محافظه کار در انتخابات پارلمان انگلیس و تاثیر آن بر اتحادیه اروپا به تشریح جدایی این کشور از اتحادیه اروپا و تاثیر آن در مناسبات منطقه ای و بین المللی پرداخت.

AWT IMAGE

دکتر علی اصغر سلطانیه، دیگر سخنران این نشست، رویکرد اتحادیه اروپا در قبال موضوع خلع سلاح را مورد بحث و بررسی قرار داد. او استقرار سلاح‌های اتمی در برخی کشورهای اروپایی را با موضع خلع سلاح اتحادیه اروپا در تضاد دانست با این باور که کشورهای عضو این اتحادیه مجموعه همگن نیستند و در حوزه خلع سلاح دیدگاه‌های متفاوت و گاه متقابلی دارند.

 AWT IMAGE

تئوری جنگ نامتعادل عنوان سخنرانی دکتر مهدی مطهرنیا بود که طی آن جایگاه اسلام هراسی و ایران هراسی در سپهر کنش سیاسی اروپا علیه ایران را به بحث و بررسی گذاشت.

دیگر سخنرانان این نشست دکتر سعید خالوزاده و دکتر میرشهبیز شافع بودند که به ترتیب به واکاوی روابط ایران و اتحادیه اروپا و مهاجرت های غیرقانونی در اتحادیه اروپا پرداختند.

AWT IMAGE

آقای حسین طالبی آخرین سخنران این نشست علمی بود که بحث خود را بر موضوع رویکرد اتحادیه اروپا در قبال خاورمیانه به ویژه مسائل مربوط به داعش و یمن متمرکز کرد. پایان بخش این نشست که با استقبال گسترده علاقه مندان و طولانی تر از زمان اعلام شده بود، پرشس­های حاضران و پاسخ های گاه متفاوت سخنرانان به یک پرسش واحد بود.

AWT IMAGE

نشست بررسی مناسبات ایران و اتحادیه اروپا توسط دانشکده مطالعات جهان با همکاری انجمن مطالعات جهان و حمایت موسسه فرهنگی اندیشه و تدبیر انقلاب اسلامی برگزار شد. 

 آلبوم عکس های این نشست


دفعات مشاهده: 4397 بار   |   دفعات چاپ: 872 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن ایرانی مطالعات جهان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Iranian World Studies Association

Designed & Developed by : Yektaweb