جلسه ارائه گزارش تصویری وضعیت شیعیان میشیگان در امریکا برگزار شد

دکتر حسن حسینی مدیر گروه مطالعات آمریکا، روز دوشنبه ۳ خرداد ۹۵ گزارش تصویری از دو سفر پژوهشی خود به شهر های دیربورن و دیترویت در ایالت میشیگان در زمستان سال ۹۳ و تابستان سال ۹۴ جهت انجام مطالعات میدانی در خصوص وضعیت جامعه شیعیان را به همراه عکس و ویدیو در تالار ایران دانشکده مطالعات جهان و در جمع دانشجویان و دانشگاهیان ارائه کرد .

دکتر حسینی سوال تحقیق خود را "بررسی وضعیت مسلمانان و بالاخصشیعیان و عموما اقلیتهای دینی وقومی و نژادی دیگر درآمریکا" و روش انجام تحقیقش را استفاده ازمشاهده و مشارکت و مصاحبه و مطالعه ذکر کرد و در همین چهارچوب استفاده از روش " پنجره جلو اتومبیل" و یا اصطلاحWINDSHIED SURVEY را تشریح کرد. فرضیه تحقیق وی "هویت سازی مدنی در قالب فرایند ازمهاجرت تا تابعیت با تاکید بردین مدنی"بوده است.

 سپس دکتر حسینی در این گزارش به سخنرانی آقای باراک اوباما ریس جمهور آمریکا در مرکز اسلامی بالتیمور در ۳ فوریه۲۰۱۶، مقاله ۲۴ مارس ۲۰۱۶ مجله آتلانتیک در خصوصجامعه مسلمانان دیربورن پرداخت.
وی همچنین سلسله گزارشات خبرگزاری AP در سال ۲۰۱۱ در خصوص فعالیتهای  غیر قانونی پلیس شهر نیویورک در جاسوسی و رصد افراد و مساجد و مراکز اسلامی  از طرق مختلف ازجمله بکارگیری عوامل نفوذی و جاسوسی که در سال ۲۰۱۲  باعث گردید این خبرگزاری جایزه پولیتزر PRIZE  PULITZER را دریافت نماید را تشریح کرد.
وی سپسپنج عامل: مهاجرت، استقرار، استحکام، استمرار و استنکاف را تبیین و تحلیل کرد و به نقش مهاجرین لبنانی در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰ درمهاجرت به آمریکا بویژه میشیگان برای تجارت و اشتغال در کارخانه اتومبیل سازی فورد پرداخت.
همچنین در این قالب تحلیلی موضوع ایجاد مساجد و مراکز اسلامی و مدارس و مشاغل و حرفه های مختلف و نهادهای مدنی گوناگون برای توانمند سازی و بومی سازی جامعه شیعیان مورد تاکید و شکل گیری تشیع مدنی در ایالات متحده آمریکا در قرن ۲۰ و ۲۱ در این رهگذر مورد نقد و بررسی مدیر گروه مطالعات آمریکا، قرار گرفت .
 دکتر حسینی در پایان گزارش خود، عکس و فیلمهایی که در طول این دو سفر در زمان و مکان و مناسبتهای مختلف در ایالتهای میشیگان و مریلند و ویرجینیا گرفته بود را به نمایش گذاشت و آنها را تشریح کرد.
در پایان شرکت کنندگان در جلسه  به طرح سوالات خود پرداختند.

دفعات مشاهده: 3194 بار   |   دفعات چاپ: 392 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن ایرانی مطالعات جهان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Iranian World Studies Association

Designed & Developed by : Yektaweb