دیدار رئیس انجمن با هیات ترکیه ای

  دیدار هیأت ترکیه ای با رئیس انجمن و مدیران دانشکده مطالعات جهان برگزار شد.

AWT IMAGE

  دیدار هیأتی دانشگاهی از کشور ترکیه با رئیس انجمن و مسولان دانشکده مطالعات جهان روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳ در تالار ایران برگزار شد.

  در این نشست هیأت ترکیه ای متشکل از اساتید دانشگاه های ترکیه به ریاست شعبان کارداش رئیس مرکز مطالعات استراتژیک خاورمیانه ( ORSAM ) با رئیس انجمن، رئیس دانشکده مطالعات جهان و برخی اساتید دیدار کردند.

AWT IMAGE

  در این ملاقات، ابتدا دکتر عاملی تاریخچه ای از تأسیس دانشکده مطالعات جهان را بیان کرد و افزود: اندیشه تأسیس این مرکز از بدو پیدایش موسسه مطالعات امریکای شمالی و اروپا شروع و به تأسیس دانشکده و ایجاد رشته های متعدد در حوزه کشور شناسی منجر شد و امروزه رشته هایی چون مطالعات ژاپن، فلسطین اشغالی، هند، مصر و غیره در این دانشکده فعال هستند. وی مطالعه کشورها را به صورت میان­رشته­ای و به زبان خود آن کشورها از دیگر خصوصیات دانشکده و برنامه آموزشی آن برشمرد و تأسیس رشته ترکیه شناسی را از نخستین اولویت های دانشکده ذکر کرد.

  آقای دکتر شعبان کارداش نیز ضمن ابراز خوشوقتی از حضور در دانشکده مطالعات جهان ابراز امیدواری کرد که این ملاقات زمینه مناسبی برای همکاری های آتی باشد. در ادامه این دیدار، دکتر محمد مرندی رئیس دانشکده، ضمن خوشامدگویی به هیأت ترکیه ای ظرفیت های دانشکده و اساسا پتانسیل های دانشگاه تهران را برای گسترش همکاری های علمی بین دانشگاه های ایران و ترکیه بسیار خوب توصیف کرد. وی تاکید کرد دانشگاه تهران درصدد گسترش همکاری با دانشگاه های مطرح و درجه نخست ترکیه در تمامی سطوح است. وی همچنین به تشریح فعالیت ها و رویکرد برنامه های پژوهشی دانشگاه پرداخت.

AWT IMAGE

  در ادامه، سایر حضار دیدگاه های خود را مطرح کردند که در این میان دکتر آهویی مشاور امور بین الملل دانشکده از حضور دانشجویان ترک در دوره های ایران شناسی استقبال کرد و خواهان گسترش این امر شد که مورد استقبال هیأت ترک قرار گرفت. همچنین توافق شد از ظرفیت بورس مولانا اعطایی از طرف ترکیه برای مبادله استاد و دانشجو استفاده شود.

AWT IMAGE

  دکتر عاملی نیز پیشنهاد کردند که سمیناری مشترک بین ایران و ترکیه برگزار شود که مورد استقبال قرار گرفت. دکتر رضا دهقانی، دبیر کمیته ترکیه شناسی انجمن، برای تقویت روابط فیمابین پیشنهاد داد که موسسه اورسام در آینده رشته مطالعات ترکیه را از حیث منابع فیزیکی و دیجیتالی کمک و تقویت کنند که با قول مساعد دکتر کارداش همراه بود. جلسه با تبادل هدایا و گرفتن عکس یادگاری به پایان رسید.

آلبوم عکس های این جلسه


دفعات مشاهده: 3000 بار   |   دفعات چاپ: 747 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 24 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن ایرانی مطالعات جهان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Iranian World Studies Association

Designed & Developed by : Yektaweb