نشست مجازی «مدیریت کووید ۱۹ در کره جنوبی» برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1400/3/2 | 
باسمه تعالی
 
نشست مجازی «مدیریت کووید ۱۹ در کره جنوبی» برگزار شد. نشست «مدیریت کووید ۱۹ در کره جنوبی» روز چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ از ساعت ۱۸:۰۰ تا ۱۹:۰۰ با سخنرانی دکتر جینسوک سانگ، پژوهشگر دانشگاه گوبکین روسیه، به صورت پخش زنده در صفحه اینستاگرام دانشکده مطالعات جهان برگزار شد.
دکتر سانگ در سخنرانی خود ضمن اشاره به شباهت های زیاد بین تبعات کرونا در کره جنوبی و ایران، به چهار موج شیوع این بیماری در این کشور اشاره کرد و گفت اولین مورد ابتلا در ژانویه ۲۰۲۰ مشاهده شد و تا  آوریل۲۰۲۱، از جمعیت ۵۲ میلیونی کره، ۸ میلیون تست گرفته شده که ۱۳۳۰۰۰ مورد تست مثبت اعلام شد. در این مدت،‌ در موج اول کشور در شوک فرو رفت زیرا با وجود اینکه تجربه همه گیری های دیگیر مانند سارس، مرس و آنفلوانزای سواین وجود داشت، آمادگی لازم برای مقابله با این بیماری نبود. با وقوع موج دوم، فاصله گذاری اجتماعی آغاز شد و در موج سوم تعطیلی سراسری کسب و کارها آغاز شد اگرچه کره جزو کشورهایی نبود که تعطیلی کامل اعلام کند اما بسیاری از مغازه ها تعطیل شدند و در آستانه ورشکستگی قرار گرفتند. به همین سبب در موج چهارم سخت گیری کمتری اعمال شد. در ماه گذشته میلادی ۳۵% جمعیت سئول آنتی بادی داشتند و این دوبرابر آمار رسمی ابتلا در این شهر است و نشان می دهد ۵۰% مبتلایان علائمی نداشته اند.
به گفته دکتر سانگ، دولت کره در مقاطع مختلف از روش های مختلفی برای کنترل بیماری استفاده کرد که از جمله آنها دسترسی مقامات به برخی اطلاعات شخصی افراد و تراکنش های مالی و اعمال محدودیت در مکان های عمومی بود. اما دولت کره قبل از مشاهده نخسیتن مورد بیماری، کیت تشخیص را از چین گرفته بود و یک هفته بعد از اولین مورد ابتلا، دولت شرکت های خصوصی را به تولید کیت تشخیص تشویق کرد و در عرض دو هفته هزار کیت تولید شد. همچنین قبل از سومین موج، تست پی سی آر فقط برای گروه های خاصی رایگان بود و برای عموم مردم گران بود، به همین سبب آمار تست ها و در نتیجه آمار ابتلا کم بود ولی در زمستان سال گذشته، تست تشخیص برای عموم مردم رایگان شد و آمار  رسمی هم بالا رفت. دکتر سانگ همچنین اضافه کرد در کره سه نوع فاصله گذاری تعریف شده که البته به درستی رعایت نمی شود اما دولت  از راه های دیگری نظیر تب سنجی در مکان های عمومی و استفاده از اپلیکیشن هایی که آثار حضور افرداد مبتلا را نشان می دهد استفاده می کند. اگرچه کره هیچ گاه مانند بعضی کشورها تعطیلی کامل مشاغل را نداشت، تعطیلی دانشگاه ها و مدارس، ‌علیرغم مشکلات زیادی که آموزش مجازی در منزل برای والدین داشت، به طور کامل اجرا شده است.
دکتر سانگ همچنین به تبعات دیگر کرونا برای مردم کرده مانندبرخی کمبودهای بیمارستانی و از دست رفتن برخی مشاغل اشاره کرد و افزود واکسیناسون به کندی در حال انجام است و در دو ماه گذشته تنها ۲درصد مردم واکس دریافت کرده اند زیرا واکسن باید از خارج خریداری شود،‌ البته اخیرا برای تولید واکسن در داخل کشور هم اقداماتی شده است. وی در مجموع تجربه کره جنوبی در مهار کرونا را با توجه به وضعیت ویژه این کشور جزیره ای قابل تعمیم به سایر کشورها ندانست و گفت: کره جمعیت شهرنشین زیادی دارد و این کنترل رفت و آمد و رفتار مردم،‌ نظیر ردیابی مسافران با گوشی های همراه، را آسان می کند. اما به هر حال این دوران به عنوان تجربه یک کشور در شرق آسیا قابل استفاده و اعتنا برای سایر کشورها خواهد بود.
فایل سخنرانی دکتر جینسوک سانگ در صفحه اینستاگرام دانشکده مطالعات جهان به نشانی iranian_studies_ut قابل دسترسی است. این سخنرانی در قالب سلسله برنامه های همه گیری کرونا و تحولات جهانی در همکاری مشترک انجمن ایرانی مطالعات جهان و دانشکده مطالعات جهان برگزار شد.
 

کلیدواژه ها: انجمن ایرانی مطالعات جهان | دانشکده مطالعات جهان | کرونا | کره جنوبی | ‌ دکتر جینسوک سانگ |

دفعات مشاهده: 818 بار   |   دفعات چاپ: 210 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن ایرانی مطالعات جهان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Iranian World Studies Association

Designed & Developed by : Yektaweb