انجمن ایرانی مطالعات جهان- اخبار انجمن 7
نشست صمیمانه استادان و دانشجویان زبان ژاپنی برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1401/3/25 | 
 


برنامه «تولد یکسالگی؛ دورهمی صمیمانه با زبان‌آموزان کلاس آنلاین زبان ژاپنی» برگزار شد.

برنامه «تولد یکسالگی؛ دورهمی صمیمانه با زبان‌آموزان کلاس آنلاین زبان ژاپنی» با هدف آشنایی بیشتر زبان‌آموزان پیشین دوره آموزش آنلاین زبان ژاپنی و نیز آشنایی مخاطبان جدید با دوره‌ها و اساتید مربوطه، در آستانه اولین سالگرد شروع این دوره‌ها، در روز چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ برگزار شد. برگزارکنندگان دوره‌های آموزش آنلاین برنامه‌ای تدارک دیدند تا به صورت حضوری دوره آموزشی را معرفی و زمینه آشنایی بیشتر مخاطبین دوره با یکدیگر را فراهم کنند.
برنامه راس ساعت ۱۶:۳۰ آغاز شد و زهرا حسنی از مسئولین برگزاری دوره، ضمن معرفی خود و انجمن ایرانی دانشکده مطالعات جهان و نیز همکاران و مدرسین دوره گزارش مختصری درباره هدف و انگیزه طراحی و برگزاری این دوره‌ها را ارائه داد و خلاصه‌ای از مقررات کلاس‌ها، معرفی منابع آموزشی، معرفی دوره‌های جاری و آتی و میزان استقبال زبان‌آموزان از این دوره‌ها را ارائه داد. در ادامه جلیلی از دیگر مسئولین برگزاری دوره، نیز برای مهمانان برنامه صحبت کردند و در ادامه به معرفی خانم رقیه رهبری‌فرد از مدرسین دوره و شنیدن صحبت‌های ایشان پرداختند.
همچنین با توجه به حضور آقای دکتر شعرباف، نایب رئیس انجمن مطالعات جهان، در بین مهمانان برنامه از ایشان دعوت شد تا چند دقیقه‌ای به ایراد سخنرانی بپردازند. ایشان ضمن خوشامدگویی و تشکر از عوامل اجرایی دوره آموزش آنلاین زبان ژاپنی، معرفی کوتاهی از دوره و انجمن ایرانی دانشکده مطالعات جهان داشتند. از مهمانان (حدودا ۳۵ نفر) خواسته شد تا ضمن معرفی خود، به بیان هدف و انگیزه شرکت در کلاس‌ها و نیز انتقادات و پیشنهادات بپردازند. نیمی از حضار زبان‌آموزان دوره بودند و نیمی دیگر به هدف آشنایی و احتمالا شرکت در کلاس‌های دوره بعد به این مهمانی آمده بودند. از انتقادات مطرح شده از سوی دوستان، عدم روشن کردن دوربین برخی مدرسین و نیز دوستان زبان‌آموز بیان شد که از نظر دوستان باعث می‌شد کلاس‌ها همانند کلاس آفلاین به نظر برسد و آن ارتباط گرم و پویا بین همکلاسی‌ها شکل نگیرد. همچنین از برنامه ادوبی کانکت نقد شد و پیشنهاد دادند از پلتفرم‌های دیگر مانند زوم استفاده شود. عدم استفاده از اساتید نیتیو ژاپنی هم مورد انتقاد بود که در اینباره میزبانان برنامه توضیح دادند که در دوره کرونا، به دلیل بازگشت اغلب ژاپنی‌ها به کشور خود و عدم حضور آن‌ها در ایران و نیز پایین بودن نرخ دستمزد اساتید این دوره، امکان استفاده از اساتید ژاپنی هنوز مقدور نیست. هر چند در دوره زمستانه یکی از دوستان ژاپنی (آقای میزوتانی) در کلاس‌های سطح بالاتر دو جلسه حضور مجازی داشته و کلاس بصورت مکالمه آزاد به هدف تقویت مهارت شنیداری و مکالمه ژاپنی برگزار شده که این موضوع مورد توجه و استقبال دوستان قرار گرفت و مقرر شد در دوره‌های آتی نیز این همکاری ادامه داشته باشد. همچنین درخواست افزودن دوره آموزش کانجی و آمادگی برای آزمون بین‌المللی زبان ژاپنی JLPT نیز مطرح شد که همه این موارد پیگیری خواهد شد.
بعد از اتمام صحبت میزبانان و مهمانان برنامه، بازی ژاپنی «داروما اتوشی» به دوستان معرفی شد و چند نفر داوطلب انجام بازی شدند ودر نهایت به ۵ نفر از برندگان بازی هدایای ژاپنی به رسم یادبود اهدا شد. در پایان برنامه با چای و قهوه و  کیک تولد از مهمانان پذیرایی شد. همچنین در مجاورت میز میزبانان، میزی تدارک دیده شده بود که بر آن کتاب‌های مدارس ابتدایی و راهنمایی ژاپن و نیز برخی کتاب‌های ارزشمند به زبان ژاپنی و نیز آثار ترجمه شده ادبی ژاپن به فارسی (از نشر پرنده) و دو کتاب آموزش زبان ژاپنی به فارسی تالیف شده توسط مدرسین دوره (خانم رهبری فرد و خانم دکتر نوروزی) به نمایش گذاشته شد. برنامه بسیار مورد توجه شرکت‌کنندگان قرار گرفت و مهمانان درخواست تکرار برنامه‌های مشابه در آینده را داشتند.



 
نشانی مطلب در وبگاه انجمن ایرانی مطالعات جهان:
http://iwsa.ir/find-1.1202.1070.fa.html
برگشت به اصل مطلب