بخش‌های اصلی

    

دریافت اطلاعات پایگاه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 3336 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 18 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 5379893 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 510 بازدید

نماد اعتماد الکترونیک

کارگاه «زن و رسانه» برگزار شد

  کارگاه آموزشی «زن و رسانه» با همکاری انجمن ایرانی مطالعات جهان و انجمن دانشجویی مطالعات کشورهای آلمانی زبان روز سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ در دانشکده مطالعات جهان برگزار شد.

AWT IMAGE

اساتید این کارگاه خانم ها دکتر نوی مایر و دال بیانکو از استادان اتریشی و دانش آموختگان رشته های علوم ارتباطات و مطالعات فرهنگی و مردم شناسی بودند که در شهر وین در مجله و شبکه زنان نیز مشغول به کار هستند.

AWT IMAGE

  در ابتدا حمیدرضا بندی، مدیر بخش آلمانی سایت انجمن ایرانی مطالعات جهان و مطالعات کشورهای آلمانی زبان ضمن معرفی این سایت و این دو انجمن به ارائه گزارش هایی از فعالیت های این دو انجمن و گروه مطالعات کشورهای آلمانی زبان پرداخت.

  در ادامه، محمد زارعی، دبیر انجمن مطالعات آلمان با تشکر از همکاری انجمن مطالعات جهان و آقایان دکتر عاملی و دکتر شعرباف فضای باز علمی این دانشکده را عامل برگزاری نشست های تخصصی و علمی این گروه دانست. وی با توجه به مطالعات بین رشته ای این گروه فعالیت های علمی این چنین را در شناخت بهتر و کاربردی آن موثر دانست.

AWT IMAGE

  این کارگاه در دو بخش زمانی دو ساعته برگزار شد که در بخش اول خانم دکتر نوی مایر شبکه رادیویی زنان را معرفی کردند. Women On Air

  به گفته وی این شبکه حدود هفت سال است است که در زمینه جنبش زنان در کنار مجله تخصصی زنان مشغول به فعالیت است. این دو مجموعه همکاری خوبی با کشورهای حوزه آمریکای لاتین دارند، در سطح جهانی نیز با انجمن ها و گروه های مختلف اجتماعی نیز در ارتباط هستند که طی برنامه هایی مشترک سالانه در کنار یکدیگر در زمینه های اجتماعی مشغول به کار می باشند.

  خانم دال بیانکو آغاز جنبش زنان را در اواخر قرن بیستم و در دهه ۸۰ در پی شکل گیری دیگر جنبش ها عنوان کرد. این عصر که همگام با جوشش دیگر فعالیت های اجتماعی است، با چالش هایی رو به رو بوده که بعد از آن فضای گفتمان حقوق بشر، حقوق زنان در چارچوب سازمان های حمایتی و اجتماعی به ظهور رسیدند.

AWT IMAGE

  خانم دکتر نوی مایر حمایت های دولتی را برای پیشبرد و اجرای اهداف این سازمان ها را موثر دانست و گفت بدین ترتیب است که در کشورهای جهان سوم و فقیرتر طرح های عمده ای در راستای توسعه اجتماعی، فرهنگی، وضعیت بهداشت و در نهایت حفظ محیط زیست صورت می پذیرد.

  در ادامه دانشجویان گروه مطالعات آلمان به نقد الگوهای اجرا شده در مناطق مختلف دنیا پرداختند. به طور قطع الگوهای اروپایی در کشورهای جهان سوم به طور کامل قابل اجرا نیستند و یا اینکه تنها فقر عامل نقض حقوق زن و مرد نیست و دیگر اینکه روند اجتماع پذیری در هر جامعه متفاوت است و نیاز به بررسی چند جانبه در اجرای این الگوها دارد.

  در پایان با جمع بندی این موضوع میهمانان اتریشی بیان دیدگاه ها در این نشست را جالب و متفاوت عنوان کردند و برگزاری این نشست را مفید دانستند. همچنین بر این نکته تأکید شد که برای بررسی مسائل هر جامعه می بایست به مطالعات فرهنگی و شرایط منطقه ای خاص آن توجه شود.

  قابل ذکر است که این نشست در حضور آقای ارفع علوی همکار بخش آموزشی و فرهنگی سفارت اتریش و انجمن فرهنگی آن برگزار گردید، ایشان نیز از همکاری خانم یو ان و آقای بوکسباوم سفیر اتریش تشکر به عمل آوردند.

  در پایان این کارگاه آموزشی به شرکت کننده گان گواهی آموزشی ارائه گردید.

آلبوم عکس های این کارگاه



دفعات مشاهده: 6120 بار   |   دفعات چاپ: 1257 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 59 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن ایرانی مطالعات جهان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Iranian World Studies Association

Designed & Developed by : Yektaweb